Onze Troeven

Anders dan anderen

Dankzij de specialisatie in het domein van strakke, tijdloze meubelen, vinden de liefhebbers van design haast automatisch de weg naar Quattrondo.

Zeer ervaren team

De medewerkers van Quattrondo hebben allen 25 tot 30 jaar ervaring in de ambachtelijke meubelproductie. Zij beheersen alle facetten van het proces tot in de puntjes. Puur vakmanschap!

Alle wensen bespreekbaar

Meubilair op maat betekent dat alle wensen van de klant bespreekbaar zijn. Om dit waar te maken, stelt Quattrondo zich heel flexibel op. “Dat gaat niet” staat niet in ons woordenboek!

Gratis opmeting en offerte

Goed begonnen is half gewonnen. Voor maatwerk is elke millimeter van levensbelang. Daarom komen we zelf de opmetingen doen. Aan de hand van een duidelijke offerte weet u bij aanvang perfect hoeveel uw project uiteindelijk zal kosten

Ambachtelijke productie

Hoewel voor een aantal technieken moderne machines worden gebruikt, bestaat een groot deel van de meubelproductie bij Quattrondo uit handwerk. Arbeidsintensief, maar merkbaar beter gedaan!

Van a tot z in eigen huis

Quattrondo moet geen beroep doen op onderaannemers om de bestellingen af te werken. Vanaf het ontwerp, over de productie en het lakken, tot de plaatsing bij de klant, gebeurt alles in eigen huis.

Secure afwerking

De kwaliteitsvolle afwerking is hét handelsmerk van Quattrondo. Dat kan ook niet anders, als je weet dat de meeste klanten ons vinden via mond-tot-mondreclame.

Eigen levering- en plaatsingsdienst

Quattrondo zorgt voor veilig transport tussen het atelier en uw huis of kantoor. Vervolgens moeten meubelen op maat ook op maat worden geplaatst. Vakmanschap is ook hier het codewoord!